Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

מיץ קייל ותרד

שתפו:

מצרכים:

30 גרם עלי קייל
30 גרם עלי תרד
100 גרם פרוסת אננס
250 גרם פלחי תפוז

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את התפוז, ומסירים את ליבת האננס וקליפתו.
  2. חותכים לחתיכות בגודל מתאים.
  3. שוטפים את התרד, וחותכים אותו לחתיכות בגודל המתאים.
  4. מעבירים את ידית המיצוי (מסחטת דור שני) למצב "סגור".
    מכניסים את התפוז תחילה, מעבירים את הידית למצב "חצי פתוח" להוצאת חלק מהסיבים וממשיכים להכניס את שאר המצרכים (קודם העלים, ובסוף האננס).
מאמרים לחיים

בלנדר DAVO OMNIBLEND – הבלנדר הטוב ביותר!

אתם כבר יודעים שמה שאני אומרת – אני גם עושה! אתם הרי רואים אותי משתפת את השייקים, הממרחים והמיצים שבני משפחתי ואני נהנים מהם, אבל סוף סוף החלטתי שזה לא פייר שרק אני איהנה!

מסחטת מיץ

מסחטת מיצים קשים מיועדת לפירות קשים כמו למשל תפוחים ולירקות כמו למשל גזר וסלרי. היום תזונאים רבים מדברים אודות היתרונות של המיצים וממליצים לרכוש מסחטת מיצים קשים.

כיצד להשתמש בבלנדרים לצורך הכנת שייקים מאבקת חלבון?

קודם כל, שייק, ובמיוחד אם מכינים אותו בבלנדר איכותי, מעניק לנו חוויה טעימה מאוד, ובאופן טבעי אנחנו רוצים גם ליהנות מהחיים ולא רק לספק לגוף שלנו את המרכיבים התזונתיים החיוניים.

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.