was successfully added to your cart.

מצרכים:

תפוח אדמה בינוני
2 ביצים טרופות
3 כפות שיבולת שועל
שן שום כתושה
כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור גרוס
כפית אגוז מוסקט

אופן הכנה:

קולפים את הירקות, ומגררים במגררת דקה.
מניחים הירקות במסננת מוסיפים מלח ומערבבים.
משאירים למשך ½ שעה, להגיר נוזלים.
סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר המצרכים, ומערבבים .
טועמים ומתקנים תיבול.
יוצקים כף מלאה מהתערובת לכל שקע (אין צורך לשמן את השקעים).
בעזרת מרית משטחים מעט ומטגנים עד שהלביבות מזהיבות משני הצדדים.

מומלץ להגיש עם רוטב שמנת:
מערבבים גביע שמנת חמוצה 9%,
מלח נענע קצוצה ויוצקים מעט מעל כול לביבה.

בתיאבון!

<< למידע נוסף ורכישה – DAV 129 >>

השאירו תגובה

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף.
בפניה ללא חשבונית, ניתן לקבל את השירות בתשלום.

הודעתכם נקלטה בהצלחה!