was successfully added to your cart.

מיץ קייל ותרד

על ידי 30/05/2016מתכונים מסחטה
מיץ קייל ותרד

מסחטות מיצים זו המומחיות שלנו! למידע נוסף על מסחטת מיץ יורום

מצרכים:

30 גרם עלי קייל
30 גרם עלי תרד
100 גרם פרוסת אננס
250 גרם פלחי תפוז

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את התפוז, ומסירים את ליבת האננס וקליפתו.
  2. חותכים לחתיכות בגודל מתאים.
  3. שוטפים את התרד, וחותכים אותו לחתיכות בגודל המתאים.
  4. מעבירים את ידית המיצוי (מסחטת דור שני) למצב "סגור".
    מכניסים את התפוז תחילה, מעבירים את הידית למצב "חצי פתוח" להוצאת חלק מהסיבים וממשיכים להכניס את שאר המצרכים (קודם העלים, ובסוף האננס).

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף.
בפניה ללא חשבונית, ניתן לקבל את השירות בתשלום.

הודעתכם נקלטה בהצלחה!