was successfully added to your cart.

מצרכים:

2/1 כוס שמן זית
קוביית דלעת במשקל 600 גרם, קלופה וחתוכה לקוביות
3 גזרים (בערך 400 גרם), קלופים וחתוכים גס
4 שיני שום, קלופות
2 בטטות בגודל בינוני (בערך 500 גרם), קלופות וחתוכות לקוביות
1 דלורית קטנה (בערך 600 גרם), קלופה וחתוכה לקוביות
2 גבעולי מרווה (לא חייבים)
2/1 כוס קוואקר

אופן ההכנה:

מחממים 4/1 כוס מהשמן בסיר גדול.
מוסיפים את השום ואת כל הכתומים ומאדים כ 5- דקות מעל חום בינוני.
מכסים במים, מוסיפים את המרווה אם משתמשים, מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה על להבה נמוכה 20 דקות.
בוחשים פנימה את הקוואקר וממשיכים לבשל עוד 20-10 דקות, עד שכל הירקות מתרככים.
מוציאים את גבעולי המרווה מהמרק וטוחנים אותו בבלנדר ידני למרקם חלק.
תוך כדי הטחינה מוסיפים את שמן הזית שנותר – זה יעזור להסמיך את המרק.
טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם לפני שמגישים.

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף.
בפניה ללא חשבונית, ניתן לקבל את השירות בתשלום.

הודעתכם נקלטה בהצלחה!