was successfully added to your cart.

תחשבו עד כמה סיר לחץ יהיה נהדר בחגים ובשבתות.

במקום לעמוד על הסירים במשך ימים שלמים, להילחץ שאין לנו מספיק זמן לבשל ולהתמוטט בערב החג מתשישות, הסיר יכול לחסוך הרבה כאב לב (ורגליים).

לא צריך להילחץ

למרות השם המרתיע , זהו כלי מאוד שימושי לבישול. ההבדל העיקרי בינו לבין סיר רגיל הוא שסיר רגיל לא נאטם לחלוטין, ודרך מכסה הסיר נפלטים אדים באופן בלתי מבוקר. בעקבות פליטת האדים, טמפרטורת התבשיל בסיר אינה נשארת קבועה וכמות הנוזלים בסיר הרגיל משתנה בכל רגע ורגע. לכן, הרבה פעמים בבישול בסיר רגיל אנו פותחים את מכסה הסיר על מנת להוסיף עוד נוזלים ולבדוק שהכל בסדר. בסיר לחץ המצב קצת שונה. לסיר הלחץ יש מכסה שאוטם אותו כמעט לגמרי, ומווסת את קצב יציאת האדים מן הסיר, כך שכמות הנוזלים נשארת פחות או יותר קבועה במשך זמן הבישול. בעקבות השמירה על קצב פליטת האדים, התבשיל יכול להתבשל בקצב אחיד והטמפרטורה לא תשתנה. הוא נקרא סיר לחץ כיוון ששמירת האדים בתוכו יוצרת לחץ של גזים בתוך בטן הסיר, כי האדים רוצים להיפלט החוצה ממנו ולא יכולים הודות למבנה המיוחד של הסיר האטום. לא ניתן לפתוח את מכסה סיר הלחץ במהלך הבישול אלא רק בסופו, מה שיוצר חשש אצל אנשים רבים שפוחדים שהתבשיל לא יצא כמו שצריך בגלל שהם אינם מסוגלים לבדוק מה מתרחש בתוך הסיר. בעבר סירי הלחץ היו פחות בטיחותיים, אך היום, בעיקר בגלל הקדמה הטכנולוגית, למדו לייצר סירי לחץ בטיחותיים מאוד ויותר יעילים.

צפו בסירי הלחץ של חברת DAVO

אז למה משתמשים בסיר לחץ ?

משתמשים בסיר לחץ בראש ובראשונה על מנת לקצר את זמני הבישול. תבשילים שזמן הבישול שלהם יכול לנוע בין שעתיים לשלוש שעות בסיר רגיל יכולים להתבשל בסיר לחץ בחצי שעה עד ארבעים וחמש דקות בלבד. לרובינו אין זמן לעמוד על הסירים ולהשקיע את עצמינו בבישול, כך יוצא שאנו נרתעים מבישול ארוך שסופג טעמים רבים ונוטים לבשל דברים קלילים ומהירים להכנה, ואף להזמין הרבה יותר אוכל ממסעדות בחוץ. הסיר יכול לחסוך הרבה זמן ומשאבים נוספים, ובנוסף יעזור לנו לחזור לאוכל בניחוח של בית ולהיגמל מאוכל קנוי, ארוז ועטוף בשקיות. תחשבו עד כמה סיר הלחץ יהיה נהדר בחגים ובשבתות. במקום לעמוד על הסירים במשך ימים שלמים, להילחץ שאין לנו מספיק זמן לבשל ולהתמוטט בערב החג מתשישות – הסיר יכול לחסוך הרבה כאב לב (ורגליים). בסיר DAVO MULTI VARKA קיים יתרון נוסף בניקיון הסיר, כאשר ציפוי הסיר הפנימי הינו NON STIK אשר אינו מאפשר למזון להידבק והופך את הניקיון לקל ומהיר. מחיר סיר חשמלי הוא יקר יותר ממחיר של סיר רגיל, אך שווה את ההשקעה.

סוגי מאכלים שאפשר להכין עם סיר לחץ

סיר הלחץ טוב מאוד להכנת מאכלים שלרוב היה לוקח להם יותר זמן להתבשל, כמו למשל צלי בשר או חמין. אך בעיקרון אפשר לבשל איתו כל דבר הנזקק לשמירה על נוזלים קבועים בטמפרטורה קבועה, כמו למשל מרקים, בשרים, דגים, ועוד. חשוב מאוד להישמע להוראות ההפעלה של הסיר ולהבין כיצד הוא פועל. השאירו את זה פשוט וקל, ותדעו מה אתם רוצים לעשות איתו.

יעניין אתכם : בלנדר לשייקים | יעניין אתכם : שייקים ירוקים | יעניין אתכם : בלנדר מקצועי

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף.
בפניה ללא חשבונית, ניתן לקבל את השירות בתשלום.

הודעתכם נקלטה בהצלחה!