was successfully added to your cart.

מצרכים:

כוס אורז
15 גרם פטריות פורצ'יני (מיובשות)
שן שום
50 גרם פטריות כפתור
50 גרם פטריות צדפת מלך
30 גרם פטריות צדף פלאורוטוס טריות
3 כוסות ציר עוף
50 גרם בצל קצוץ, כף טימין (יבש)
30 מ"ל יין לבן
כף שמן זית
מעט פטרוזיליה
קורט מלח ופלפל
סיר בישול MULTI VARKA – Smart Pressure Cooker

אופן ההכנה:

1. שטפו את האורז וספגו ממנו את הלחות.
2. השרו את פטריות הפורצ'יני במים. ספגו מהם את הלחות. קצצו דק אותם ואת השום.
3. חתכו את פטריות הכפתור ואת פטריות צדפת המלך לחתיכות בעובי 7 מ"מ. קצצו דק את פטריות צדף פלאורוטוס.
4. שמרו על ציר העוף חם.
5. חממו את המכשיר ללא מכסה במשך 5 דקות.
6. חממו את השמן בסיר הפנימי. הוסיפו שום ובצל וטגנו במשך 5 דקות.
7. הוסיפו את כל הפטריות והטימין וטגנו במשך 5 דקות.
8. הוסיפו את האורז, צקו עליו יין לבן והרתיחו במשך 10 דקות עד שהאלכוהול מתנדף.
9. צקו פנימה את ציר העוף החם וכסו במכסה.
10. בשלו בלחץ 0 במשך 20 דקות.
11. לאחר הבישול, צקו מעל שמן זית וערבבו היטב. פזרו מעל פטרוזיליה קצוצה. תבלו במלח ופלפל
בתאבון!

השאירו תגובה

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף.
בפניה ללא חשבונית, ניתן לקבל את השירות בתשלום.

הודעתכם נקלטה בהצלחה!