was successfully added to your cart.

ריזוטו פטריות

על ידי 12/04/2016MULTI VARKA, כללי

מצרכים:

 זמן בישול כולל: 30 דקות
זמן הכנות: 15 דקות
זמן בישול כולל: 15 דקות
הכנת 4-6 מנות:
4 כפיות שמן זית
4 כפיות חמאה
1 בצל בינוני חתוך
2 שיני שום כתושות
1 כוס פטריות פורטבלו חתוכות
1.5 כוסות של אורז ריזוטו
4 כוסות מרק עוף פרווה או מרק ירקות
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

  1. מפעילים את הסיר בתוכנית "טיגון" ולאחר 3 דקות מוסיפים את השמן זית וחצי מכמות החמאה.
  2. לאחר דקה נוספת מוסיפים את הבצל והשום, ומשאירים עד שהבצל הופך לשקוף.
  3. מוסיפים את הפטריות והאורז, ומערבבים עד שהאורז מכוסה כולו בשמן.
  4. מוסיפים את המרק.
  5. מכסים את הסיר, ומעבירים לתוכנית "קציצות" עם עוצמת לחץ 3 למשך 7 דקות.
משחררים את הלחץ ע"י הורדת עוצמת הלחץ ל-0, פותחים את המיכסה ומוסיפים פנימה את החמאה שנותרה.
בוחשים פנימה את גבינת הפרמזן, ומגישים.
בתיאבון!

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף.
בפניה ללא חשבונית, ניתן לקבל את השירות בתשלום.

הודעתכם נקלטה בהצלחה!