Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אנחנו נרגשים להשיק את האתר החדש שלנו – האתר כרגע "בהרצה" לפרטים נוספים, הערות או דיווח על תקלות ניתן לפנות ל-mail@oig.co.il

בראוני בטעם בננה

שתפו:

מצרכים:

2-3 בננות
500 גרם תערובת לעוגת "בראוני"
1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

  1. קולפים ופורסים את הבננות.
  2. מפזרים ומייבשים ב- 70ºC במשך 5-6 שעות.
  3. מכינים בצק מתערובת עוגת "בראוני" ומוסיפים את הבננות המיובשות.
  4. מניחים בתבנית אפיה.
  5. אופים בתנור אפיה.
    משך זמן הייבוש תלוי במשתנים רבים.

לבריאות!

מאמרים לחיים

שייקים ירוקים

צריכת המזון היומית שלנו לא כוללת בתוכה הרבה עלים ירוקים, וגם אם כן, איננו לועסים אותם טוב מספיק על מנת שהגוף שלנו יוכל להפיק מהם את המיטב.

למה לייבש מזון?

אורח חיים בריא הופך לתפיסה המובילה במטבח המשפחתי בארץ ובעולם, והאבזור במטבח משתדרג בהתאם. למה לרכוש מוצרים מיובשים תעשייתיים ויקרים, כאשר אפשר להכין אותם בקלות

מיכל צפיר מכינה כבד קצוץ טבעוני מעדשים שחורות בבלנדר DAVO OMNIBLEND

מי אמר מתכון בריא לפסח ולא קיבל? והפעם נועה פורמן, שפית המתמחה בבישול בריא, מציגה לנו את האלטרנטיבה הבריאה לכבד הקצוץ המסורתי – ההכנה קלילה,

סדנאות והדרכות

סל הקניות שלך0
אין מוצרים בסל הקניות שלך
המשיכו לקנות
0

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס קריאת שירות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

טופס ביטול עסקה

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף. בפניה ללא חשבונית ניתן לקבל את השירות בתשלום

אתר OIG עושה שימוש בקובצי cookies, לרבות קובצי cookies של צד שלישי, עבור שיפור הפונקצינליות, שיפור חוויית הגלישה, ניתוח התנהגות גולשים (web analytics) ושיווק ממוקד. המשך גלישה באתר זה מבלי לשנות את הגדרת קובצי ה-cookies של הדפדפן, מהווה אישור לשימוש שלנו בקובצי cookies. למידע נוסף, עיין בהצהרת הפרטיות שלנו.