was successfully added to your cart.

לחם תפוחים וקינמון

על ידי 15/11/2016מתכוני BLENDTEC

מצרכים:

2 ביצים גדולות
1/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס סוכר 3 תפוחי גרנד סמית
כפית תמצית וניל
1/2 כפית מלח
1/4 כפית ציפורן טחון
1 כפית קינמון
1 כפית סודה לשתיה
3/4 כוס קמח חיטה
3/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 350 מעלות.

  1. בכד ה- WILDSIDE מוסיפים את הביצים, השמן, ½ 1 תפוחים, תמצית וניל וסוכר
    להפעיל את הBLENDTEC במהירות בינונית-גבוהה במשך 50-60 שניות.
  2. יש להוסיף את התפוחים הנותרים הנותרים, מלח, ציפורן, קינמון, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה ואת 2 סוגי הקמחים.
  3. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת, ואופים 45-50 דקות.

לבריאות!

השאירו תגובה

טופס רישום אחריות

בכל פניה לקבלת שירות במסגרת האחריות, יש להציג חשבונית קניה בתוקף.
בפניה ללא חשבונית, ניתן לקבל את השירות בתשלום.

הודעתכם נקלטה בהצלחה!